Betalen

Betaal veilig, snel en makkelijk via pin of contant bij afhaal. Grote bestellingen kunnen middels een directe overboeking betaald worden. 

Vragen over de betaalmethodes? Neem dan even contact op.

Bestellen & retourneren

Het is mogelijk om jouw bestelling aan te passen of te annuleren, mits deze nog niet is verwerkt en verstuurd. In dat geval, gelieve een mail te sturen, met vermelding van u naam en wat u heeft besteld, naar planken.enzo@outlook.com

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen, mits de producten onbeschadigd, ongebruikt zijn. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via planken.enzo@outlook.com, vermeld hierbij altijd jouw ordernummer. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor verdere voorwaarden verwijzen we je naar de algemene voorwaarden.

Enkele voorwaarden:

– Het product dient onbeschadigd, ongebruikt te worden geretourneerd;

– Zonder track & trace wordt er geen onderzoek gestart naar vermiste retouren.

Wat jammer! We doen er alles aan om je zo tevreden mogelijk te houden. Graag horen we wat we in het vervolg kunnen verbeteren, misschien kunnen we samen een passende oplossing vinden. Gelieve klachten dus eerst kenbaar te maken door te mailen naar planken.enzo@outlook.com met vermelding van u naam en wat u heeft besteld. Ben je als consument niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht, kun je deze voorleggen aan de Geschillencommisie via het Europees ODR-platform, dit is te vinden op https://ec.europa.eu/odr.

Bezorging, levertijd & verzendkosten

Jouw bestelling kan worden verzorgd als een pakket afhankelijk welke grote je besteld hebt. De pakketten zullen geleverd worden met Post NL of worden thuisbezorgd binnen een straal van 25 kilometers. Je krijgt van ons bericht met een Track & Trace zodra je bestelling onderweg is naar jou of naar de  gelukkige ontvanger.

De kosten van een pakket bedragen € 7.25 inclusief btw. 

Alle producten zijn handgemaakt. Niet alles is daarom altijd op voorraad gemaakt. Wij streven erna om zo snel mogelijk jouw product af te leveren, maar dit kan wel eens iets langer duren. Levertijden altijd in overleg.

Onderhoud

Tips voor onderhoud van je borrelplank

 

Je hebt een borrelplank gekocht waar je lang van wilt genieten, denk dan aan de volgende tips:

  • Doe een houten borrelplank nooit in de vaatwasser,
  • Schoonmaken met een vochtige doek,
  • Zet je plank verticaal weg zodat het overtollige water niet in de plank zakt,
  • Gebruik hem niet als snijplank, zorg dat scherpe voorwerpen er zover mogelijk vandaan blijven om krassen en groeven te voorkomen,
  • Behandel ze regelmatig met olie.

Het insmeren van de plank met olie

Je borrelplank is geschuurd en bedrukt en klaar om ingesmeerd te worden? Je kunt hem ook zo laten maar dan zal de borrelplank met de tijd vergelen en je kunt hem niet gebruiken om hapjes op te serveren. Giet wat olie p de plank en veeg deze uit met een pluisvrije doek. Laat de olie rustig intrekken en wrijf na 15 tot 20 minuten de olie nog eens goed uit. De plank moet nu niet meer vettig aanvoelen. Smeer de plank ongeveer drie keer in met olie.

Borrelplank onderhouden

Wanneer je zo lang mogelijk wilt genieten van een borrelplank, gebruikt hem niet als snijplank. Zorg dat scherpe voorwerpen er zover mogelijk vandaag blijven om krassen en groeven te voorkomen. Serveer de hapjes daarom het liefst gesneden en wel op de plank. Daarnaast kun je houten planken mooi bewaren en houden door ze regelmatig te behandelen met een olie. Dit kan met lijnzaadolie, arachideolie, druivenpitolie of zelfs bijenwas. Olijfolie is niet aan te raden, dan blijft de borrelplank te vettig.

 

Borrelplank schoonmaken

Was de borrelplank na gebruik af met de hand, laat ze niet meedraaien in de vaatwasmachine, de vaatwasblokjes zijn vaak te agressief en de temperatuur te heet om de planken mooi te houden. Was de borrelplank liefst zo snel mogelijk zodat vetten en oliën niet de kans krijgen om diep in het hout te trekken. Probeer hem zo schoon mogelijk te maken met alleen water en gebruik voor het schoonmaken een zachte spons of borstel om krassen te voorkomen. Zitten er toch nog vetvlekken of heb je last van nare geurtjes? Dan is soda een goede redding bij het schoonmaken van de borrelplank. Soda is een perfect schoonmaakmiddel, aangezien het niet agressief is en een ontvettende werking heeft. Precies wat jouw borrelplank nodig heeft. Maak een mengsel van een paar scheppen soda en warm water. Gebruik een borstel om het mengsel goed in de plank te schrobben. Spoel de plan vervolgens af met water en hij is weer zo goed als nieuw.

 

Succes en geniet van je prachtige borrelplank!

Andere vraag of vragen

Staat het antwoord op jouw vraag of vragen er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!